8/15/2008

donatorii de organe?!?

DONATORII DE ORGANE
aud eticheta asta aproape zilnic si ma frustreaza la culme incapacitatea unor oameni de a percepe ca undeva lumea asta se intampla cu toate ale ei si ca niste tipi mai teribilisti(as zice eu,dar pasionati de ceea ce fac)au o lume a lor pe 2 roti.
Vorbim despre motociclistii nostri care traiesc la alta intensitate viata,au alte principii si destul sange in instalatie,dar pe care marea masa nu i accepta, ba chiar arunca cu opinii murdare si jiniri de tot soiul in ei.
Deunazi aud niste domni trecuti de 60 de ani ,cu paharelul de coniac in mana,comentand la masa unui magazin de la tara,
( caci vacanta asta m am ingropat definitiv in mediul rural si imi lipseste al naibii de tare bucurestiul)cum ca astia rogheri cu motoarele lor sunt donatori de organe,niste tampiti cu aere si fumuri,needucati,da na sunt rogheri si n ai ce sa le faci.
ce sunt?!???????va sa zica rockeri nea Vasile/Gheorgh/Ghita ori cum te or fi botezat pe matale
nu stii dumneata ce e aia si cu ce sa mananca oricum nu se bea cu coniac poate cu un calsberg rece:)
In loc sa avem o problema cu manelistii ori cu toti cei care reprezinta nonvalori ne luam de niste oameni pe care nici macar nu reusim sa i intelegem...si pana la urma de ce suntem noi romanii asa de plini de sintagma *sa moara capra vecinului* ?de parca ar fi viata noastra si de parca ar conta daca tanti Lita mananca ceapa ori marmelada maine la ora 3...Romania:atat.

Un comentariu:

just me spunea...

e clar ca unii au pareri preconcepute.