11/30/2008

decembrie in suflet

Miroase a lamaie,a portocale,a ciocolata,a lapte prins...e atat de ceata si atat de curat...
E decembrie...
atat de curat,atat de inocent incat e impotriva firii sa ne mai murdarim cu toate mizeriile,cu toate barfele,cu invidie si ipocrizie,cu infatuare,cu misoginism.
Macar zilele astea sa fim altfel.Nu spun mai buni,pentru ca nu-mi place termenul si nici nu cred ca ne putem schimba asa de dragul artei.Dar putem simti diferit,ne putem pleca fruntea rusinati,ca niste copii,in fata puritatii pe care natura ne-o impune.
Iar daca va aduceti aminte si de oamenii care sunt inchisi intr-un trup bolnav ori sunt alungati departe de linistea unui camin,de linistea unei familii nu ezitati sa le aduceti un zambet pe buze cu un fapt cat de mic.Lucrurile care unora din noi li se par minuscule pentru alti sunt universul insasi.
Sa aveti un decembrie linistit si cald!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cand se apropie sarbatorile ne propunem cu totii sa fim un pic mai buni,mai ingaduitori, sa nu lasam gerul de afara sa ne inghete inimile... sper sa fim un pic mai buni, mai milosi,mai darnici!

Anonim spunea...

un decembrie minunat tuturor:D chiar ca dubioasa rau ceata asta.. pare ca si cand sute de amintiri respira prin pamant scotand aburi peste aburi
zombieeee :D