11/23/2008

traseuri de weekend

De regula nu gasesc obiecte in propria-mi casa,gasesc doar strictul necesar:patul,scrumiera,bricheta,patul,calculatorul,telefoanele,cada,trusa de machiaj si eventual frigiderul.Uneori fac excursii luxoase,care ma costa energia ultimelor ore petrecute in liniste,numarand fisurile de pe tavan si numarand cartile din biblioteca,:pat-calculator-scrumiera-tv-scrumiera-pat.Si ma arunc in pat,rasufland usurata.
Le-as numi zile goale,zile de weekend,in care ma gandesc cu teama ca a doua zi va trebui sa ies din casa,sa ma incurc in troieni de oameni inutili,care imi vor povesti telenovela ultimelor zile,va trebui sa le zambesc,sa le raspuns ceva,ca doar asa e politicos.Doar ca de multe ori as arunca si politetea si bunul simt la gunoi si as trece pasiva.Vorba lui Cristian Tudor Popescu:fiecare e izolat in propriul rahat personal.Si mai bine am ramane fiecare acolo sa-i tina de cald,nu de alta dar s-ar putea sa mirosim al dracului de rau daca mai insiram si prin jur.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dar daca faci asta si nu le zambesti, parand iteresata, au sa se stranga toti in jurul tau sa afle ce e cu tine, ce ti se intampla de nu le zambesti. Nu inteleg ei ca tu nu ai chef nici sa ii vezi nici vorba sa le mai si asculti porcariile sau sa le zambesti! Ei nu inteleg ca vrei sa fii lasata in pace fara un motiv anume! Naaa, ei clar intra cu picioarele in viata ta si vor sa afle cu lux de amanunte tot... as continua, dar sunt convinsa ca stii exact ce vreau sa spun ;)

Ioana C. spunea...

@dee_dee:da,da absolut:))