1/10/2009

Putina politichie

1. Bucurestiul din ulita.
Iarna Bucurestiul e cea mai clara forma de ulita din varful dealului,mai la vale putin de unde se agata harta in cui.
Suntem toti de acord ca in Bucale nu e ninsoare,in Bucuresti e mocirla,in Bucuresti sunt doar multe vehicule de dezapezire,un primar incompetent,alti 6 primarasi de sector aidoma,alte cateva sute de persoane care -si beau ceaiul linistite pe bani publici.

Am senzatia ca in Bucuresti copiii fac oameni de zapada creoli.:)

2.OUG

90 la suta din popor a sarit la gatul Guvernului ca de ce sa renunte cineva la pensie daca ia salariu de la stat,ori invers?!?Pai,atata vreme cat niciun pensionar nu mai are (teoretic vorbind) dreptul sa aiba si pensie de serviciu,si pensie de CAP(din urma colectivizarii),si de bolnav,vaduv ori veteran de raboi si primeste doar una cumulata,infinit mai mica ... de ce ar lua cineva si pensie si salariu din bani publici?

Poate n-o fii ea legea asta asa de constitutionala dar morala e sigur.Cum sa ia cineva pensie de 130 de milioane cand legal si moral ar merita doar 5.600. (lei vechi)?


Bleah!

2 comentarii:

U. spunea...

Da,in Bucuresti nu exista iarna,este doar o mocirla.
Ninge,zapada s-a depus,ninge frumos, adevarat.Dar peste cateva ore totul se transforma intr-o ulita cum prea bine ai spus.Mocirla peste tot,soferi care te stropesc din cap pana in picioare si te mai si claxoneaza sau te analizeaza cum ii injuri cu un ranjet pe fata,de parca ar fi castigat premiul Nobel.
Iarna este un anotimp frumos,dar nu in Bucuresti,cel putin nu in zilele noastre.
Iarna ar trebui sa fie plina de zapada,de zambete de copii care alearga prin zapada cu orajii rosii,iarna este anotimpul cand stai la gura sobei cu un ceai in mana dupa o zi plina de zapada.In Bucuresti nu avem decat zile pline de noroi sau zile pline de caldura cand nu mai stii cum sa cauti umbra unui copac ca soarele sa nu iti mai arda pielea si aerul sa iti sufoce plamanii.

Cora spunea...

1. E numai cacao pe jos in Bucuresti.

2. Ma intriga comentariile unor tampiti care apar la televizor ca sa isi dea cu parerea. La urma urmei sa se angajeze la privat neicusorule daca vor si pensie si salariu. Legea spune ca nu ai voie sa iei de la stat salariu in timp ce ai pensie. Dar stii multi s-au obisnuit sa lucreze la stat si daca dau de greu la patron stramba din nas.