12/04/2008

bucuresti de cartea recordurilor

Vazand ca nu are prea multe sanse cu minunata autostrada de peste blocuri,minunatul nostru primar Mr.Sorin Oprescu,s-a gandit sa faca din Bucuresti o capitala de cartea recordurilor.
Am sa fiu scurta in ceea ce priveste postul asta pentru ca deja ma scarbeste toata asa zisa politichie din tara noastra.Asadar 4000 de Mos Craciunei,92864xxx de standuri cu turta dulce,un mega-ultra-gigantic carnat,o imensitate de tortulet si mai stiu eu ce ale locuri cu zane si printisori,toate pentru ca Micul Paris sa intre in cartea recordurilor.Ar fi de admirat toata povestea asta daca prin Bucuresti nu s-ar fatai cateva zeci de gasti de maidanezi,sute de copii orfani sau trimisi la cersit si abuzati,milioane de gropi si gropite si gropoaie.
Acuma...daca n-om reusi cu carnatul macar sa introducem o noua categorie in Guinness Book:Orasul cu cele mai multe gropi si cu cel mai aglomerat trafic.

P.S,:D-le Oprescu,eu ca cetatean care n-am avut drept de vot la momentu alegerii dumitale,inca astept autostrada aia suspendata.Si sa dea domnu sa mananci din frisca de pe tort pana ...si din carnatu ala...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sunt de partea ta , totalmente :))