12/01/2009

Domnule Geoană, Timișoara nu te vrea!

Jos Pălăria în fața timișorenilor!


UPDATE 2: Televiziunile anunță că manifestanții sunt membrii ai PD-L și că întreaga manifestație ar fi o luptă între partizanii PSD(cu aliații lor)și PD-L însă site-urile de știri ale Timișoarei și localnicii susțin că e defapt o manifestare a revoluționarilor și a oamenilor de rând care sancționează acapararea Timișoarei de către culoarea roșie.
UPDATE1: situatia a degenerat iar Antonescu, Geoana si Johannis au parasit Opera prin spate.(informeaza majoritatea site urilor de stiri).

ora 14.00: Situatia in centrul Timisoarei este la fel de tensionata ca in urma cu o ora. Pentru a evita incidentele jandarmii au facut un cordon intre sustinatorii PSD si timisorenii adunati sa-i huiduie pe cei pe care ii considera continuatorii comunismului. Acestia au inceput sa strige: Geoana nu uita, Timisoara nu te vrea si Pacat, pacat de sangele varsat. relatează www.newstimisoara.ro

Geoană și Antonescu s-au gândit(PROST) să semneze un pact cu PNCȚD ul(nici pe Coposu nu-l lasă ăștia să se odihnească liniștit) la Timișoara doar că bunul simț pe care îl invoca Antonescu ar fi trebuit să-i spună că în 89 din Timișoara a pornit revoluția... și iată că după 20 de ani timișorenii nu au suportat ofensa.

www.newstimișoara.ro relatează : Tot mai multi timisoreni aflati in zona centrala s-au dus in fata Operei pentru a scanda impotriva comunismului si pentru a-i huidui pe sustinatorii lui Mircea Geoana. In Piata Operei sustinatorii PSD si ceilalti oameni stransi acolo sunt la un pas de incaierare. In grupuri izolate continua sa aiba loc agresiuni fizice si verbale. Fortele de ordine si-au sporit efectivele, la miting fiind prezenti zeci de politisti, jandarmi si politisti comunitari.

Jos Pălăria în fața Timișoarei!
sursa foto: http://www.newstimisoara.ro/

16 comentarii:

Omul-Ancoră spunea...

Da, chiar e nebunie in centru. Te pierzi in multimea care striga continuu "Jos comunistii! ".

dennis spunea...

cred ca timisoara o mai pune de-o revolutie daca iese geoana

Ioana C. spunea...

@Denis: adevărat!

nu e nevoie de nume spunea...

nici nu stii ce bucurie mi-ai facut prin articolul asta

Ioana C. spunea...

@Luca: nici nu știi ce bucurie mi-au făcut mie timișorenii!:)

Claudiu Negreu spunea...

uita-te aici
http://www.youtube.com/watch?v=j7Hi47OGS-8&feature=player_embedded

dennis spunea...

timisorenii nu au fost singuri. brasovul i-a sustinut

dennis spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6592886-circa-300-oameni-protesteaza-brasov-solidari-manifestantii-anti-psd-timisoara.htm

Ioana C. spunea...

@Denis: păi, din Timișoara în toată țara.:)

Unknown spunea...

bai lasa-ti ma politica :))!

Ioana C. spunea...

@Anna: crezi? poate că din când în când ar trebui să ne mai uităm și la lumea asta ca să știm cum stăm cu realitatea încojurătoare.

Mifo spunea...

PARTICIP SI EU LA REVOLUTIE DACA IESE GEOANA DA SI DACA IESE BASESCU:>

ARIPI DE FLUTURE spunea...

sincer nu tin nici cu geona nici cu basescu, dar indiferent al cui sustinator esti trebuie sa stii sa te porti civilizat, daca nu esti de acord cu unul dintre ei, exprima te la vot. sunt sigura ca la vot nu vor merge prea multi, pt ca sunt dezamagiti, dar din gura stim toti sa dam.

Lisandru Cristian spunea...

Multă lume din ţara asta nu-l vrea pe Geoană, însă cred că îl vor vota pentru a scăpa de Băsescu. Ulterior, nu ştiu de ce cred asta, vor ajunge la concluzia că s-au pripit...

Ioana C. spunea...

@Andreea: oamenii ăia nu s-au manifestat așa doar din repulsie față de PSD ci a fost o manifestare spontană împotriva comunismului și împotriva minciunilor.

Ioana C. spunea...

@Mifo: :))