12/16/2009

Noi cu zăpada... ei ?!?



În timp ce politicienii noștri își fac jocurile pe la întâlniri oficiale și neoficiale de-o noapte sau de-o zi, se cufundă în ironie la diverse emisiuni... noi, muritorii de rând, ne ″distrăm″ cu zăpada. Pare că doar niște jurnaliști, amatori de senzații tari din nevoia de audiență și de prime de Crăciun, mai se interesează de soarta celor rămași pe drumurile patriei (care drumuri cică s-ar numi autostrăzi), prin gările triste și prin intersecțiile minunate ale Bucureștiului.


Am văzut și un reporteraș isteric care susținea că niște troiene de 2 metri au acoperit un autobuz prin Ialomița. Desigur că ″muntele″ de zăpadă era puțin peste genunchii lui dar e clar că situația nu e roz, e chiar foarte albă ( ca să-mi permit o glumă seacă) și parcă circul politic nu e la fel de amuzant acum când temperaturile cu greu depășesc 0 grade și oamenii își petrec nopțile înzăpeziți pe autostrăzi.

7 comentarii:

nu e nevoie de nume spunea...

pai...de bine ce vin si eu in bucuresti

Lisandru Cristian spunea...

Exagerăm, exagerăm, încercăm să scoate ştiri interesante din orice...

ARIPI DE FLUTURE spunea...

am vazut si eu pe la tv, saracii oameni, normal ca unii mai si exagereaza, asa au zis ca si in caras se circula greu, dar drumul timisoara-severin, nu are nici pic de zapada pe carosabil.

Ioana C. spunea...

@Luca: noi te așteptăm cu zăpadă multă și aglomerație în intersecții.:))

Ioana C. spunea...

@Cristian: tabloidizarea, bat-o vina!

Ioana C. spunea...

@Andreea: eu nu știu cum se face că în fiecare an ne lovim de aceleași probleme.

Boddah spunea...

situaţia e jalnică în toată România,din păcate şi,ca de obicei,la fiecare ninsoare "de amploare",scumpii noştri edili sunt depăşiţi de situaţie şi rămân,de cele mai multe ori,"înzăpeziţi" în promisiunile lor de 2 bani.